route

route
8 jan, 12:49
Hoi,

iedereen de beste wensen voor 2008!!!
Eindelijk kunnen we zeggen dat we dit jaar gaan!:shakeit: We zijn nu bezig met alles op tijd op te zeggen, verzekeringen etc, en de route te plannen en tickets te zoeken. :typing: Ook zijn we al spullen aan het verkopen die we niet meer nodig hebben, zoals de kledingkast en spellen etc.
De route plannen blijkt wel lastig, nu is ie als volgt: Londen- Rio de janeiro, dan overland naar Buenos Aires, vliegen naar patagonie, dan naar Santiago vliegen en vanuit daar naar paaseiland (Rapa Nui), weer terug naar santiago, overland door bolivia, peru en equador naar Quito. Vandaaruit via Miami naar guatemala. Overland naar panama. Dan naar toronto, new York en Vancouver, Los Angeles en vanuit daar vliegen via Fiji naar Nieuw Zeeland en uiteindelijk Australie....(jeez echt een monsterroute.....):hitchhike:
Maar goed nu is het misschien zo dat het ticket in Loden boeken bijna 1000 euro zou schelen, de moeite waard om het uit te zoeken! wel leuk allemaal.

Minder leuk is de keerzijde, nu komt het echt dichterbij, en na de kerst realiseerde ik me ineens dat ik mijn ouders en zusje voor een van de laatste keren had gezien voor we vertrekken...:'-( Ik zie ze niet zo heel veel, maar toch vond ik dit wel moeilijk.

maar ja het kan ook niet allemaal leuk zijn.
 
 
 

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer