boeken in engeland

we gaan bijna boeken! en de route is gewijzigd...
15 jan, 00:35
Het is bijna zover, na heel veel mailen en bellen met verschillende reisbureaus in Nederland en Engeland weten we waar we gaan boeken en is de route ook af. :cheer: Tenminste als dit nu wel mag. want het is heel leuk een rond de wereld ticket, er zijn heel veel regels aan verbonden....:mad: Het scheelt meer dan 1000 euro om het ticket in engeland te boeken. Aangezien een enkeltje londen nog geen 100 euro met zijn tweeen kost, aardig de moeite waard....(h) Toch zijn het geen goedkope tickets (omgerekend 2300 euro excl tax, welke ook nog eens zo'n 700 euro zal zijn) :-s Hierom hebben we van de week ook de mogelijkheid van losse tickets onderzocht. Maar dit is geen doen en uiteindelijk duurder als je alle ritten met de bus meeteld, ook als we alleen hoofdbestemming midden en zuid amerika doen en dan door naar sydney.... Bovendien heb je in veel landen een ticket weg nodig om geen problemen aan de grens te krijgen...:protest:

De route is uiteindelijk als volgt: :flying:

London- Rio de Janeiro (plane)
Rio de Janeiro- Buenos aires (surface)
Buenos aires- El Calafate (plane)
Santiago- Easter Island round trip (plane)
Santiago - Caracas (surface)
caracas - Miami (plane)
Miami-Guatemala city (plane)
Guatemala - Panama city vise versa (surface)
Guatemala - toronto (plane)
Toronto - New York(plane)
New York - Los Angeles (plane)
Los Angeles- Auckland (plane)
Auckland - Sydney (plane)
Sydney - Hong Kong
Hong Kong - Kathmandu vice versa (plane)
zoveel mogelijk overland door azie terug naar Australie.

Gelukkig hoeven we voor azie geen haast meer te maken want het laaste ticket gebruiken we niet en ons visum (als we een visum voor Australie krijgen is dan al geactiveerd in Sydney):hitchhike:

Nu nog uitzoeken waar we tijd moeten inplannen voor een talencursus spaans, want dat is echt nodig en leuk.... gelukkig heb ik mijn cursusboek nog van 3 jaar geleden (kan nu alleen nog maar tot drie tellen in het spaans....:bignews: ) Dus kunnen we alvast beginnen..... iemand handige tips??

grtz San
 
 
 

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer